Akustiktavlor

Vackra tavlor med valfritt motiv i format upp till 270×120 cm. Motivet kan vara egna bilder, naturbilder från vårt galleri eller bilder som finns i stort urval och kan köpas på bildbanker på nätet, exempelvis shutterstock.com, istockphoto.com eller stock.adobe.com.

Ram och yta

Som standard levereras tavlorna med en smal lackerad metallram. Finns lackerad i vit eller svart samt aluminiumfärgad. Tavlorna monteras enkelt upp med den medföljande speciellt framtagna tavellisten. Tavlorna kan naturligtvis även hängas på traditionellt vis med skruvar eller krokar i väggen.

Akustiktryck® trycker direkt på Ecophon Saint-Gobains 40 mm tjocka ljudabsorbenter, med en tryckteknik som bevarar de ljudabsorberande egenskaperna. Absorbenterna består av ljudabsorberande glasull med en speciell vävyta. Med Akustiktryck® får du dessutom högsta brandsäkerhet och kvalitet, enligt vedertagna tester.

Utförda projekt

Med valfritt tryck direkt på absorbenten erbjuder Akustiktryck full frihet i den kreativa processen. På Akustiktryck vill vi bidra till att skapa vackra, tysta miljöer som får människor att må bättre.     

Adress
Postadress: Box 304, 431 24 Mölndal
Besöksadress: Östergårdsgatan 6, 431 53 Mölndal

Sociala medier