Skip to main content

Varför behövs Akustiktryck®?

För att en bra ljudmiljö är en hälso- och säkerhetsfaktor, både på jobbet och fritiden. För att bilder, färger och mönster på absorbenterna skapar vackra och estetiskt tilltalande rum. 

På platser där människor möts och kommunicerar är det viktigt med en behaglig akustik. I utbildningslokaler, restauranger och lunchrum blir en hög ljudnivå snabbt ett störande inslag, det blir snabbt tröttande för anställda och besökare. Akustiktryck kombinerar en bättre ljudmiljö med en miljö som är behaglig för ögonen med valfria motiv på ljudabsorbenterna. Detta är något som arkitekter, akustiker och inredare har nytta av i sitt arbete med att skapa vackra och behagliga inomhusmiljöer.

Med Akustiktryck® får du den perfekta kombinationen av dekoration och ljudabsorption av
högsta kvalitet.

Det är ett smart sätt att dämpa buller och skapa en god ljudmiljö utan att kompromissa med stilen och estetiken. Det ger vacker design på väggarna eller i taket samtidigt som det blir en behaglig ljudnivå i rummet.

Vad gör oss unika?

Akustiktryck och marknadsledande Saint-Gobain Ecophon har ett mångårigt samarbete.
Allt började med en idé om att kunna skapa vackra miljöer med en förstklassig ljudkomfort. Med Akustiktrycks tryckkompentens och Ecophons heltäckande kunskap om akustik och ljudabsorbenter såg en ny produkt dagens ljus. 

Först akustiktavlor sedan tryck på både vägg- och takabsorbenter. Nu kan både örat och ögat få sitt. Ljudabsorbenter med vackra motiv och matchande färger. Akustiktryck har gjort de tester och mätningar som krävs för att kunna leverera en produkt av högsta kvalitet. Trycket sker hos vår samarbetspartner Billes Tryckeri med den senaste trycktekniken.

Läs mer om våra kvalitetstester som våra produkter har genomgått.